Lundarna och oljan

Besök ditt träd

När du blir fadder till ett olivträd är det nästan som att få en ny familjemedlem. Varför inte åka ner och hälsa på trädet? Vår trädskötare Andreas Staikos guidar dig i lundarna och svarar på dina frågor. Det går lätt och snabbt (ca. 3 timmar) att ta sig till Ermioni och lundarna från Aten, antingen med en hyrbil från flygplatsen eller flygbåt från Pireus.

Ermioni är en mycket trevlig liten stad med få turister och trevlig, avslappnad atmosfär – väl värd ett besök! Det finns många intressanta utflykter att göra i området: öarna Hydra och Spetses, Greklands första huvudstad Nafplion, den antika teatern Epidavros och mycket mer. För att inte tala om de sköna, salta baden. Här finns stränder för alla smaker: klippstränder, stenstränder, sandstränder.

Vi hjälper dig gärna med tips och råd inför din resa, var du kan bo bra och äta gott! Du som är trädfadder har möjlighet att hyra familjen Blackwells stora hus uppe på en kulle i Ermioni och du får din grundavgift för fadderskapet i rabatt på hyran. Här kan du inspireras av finfina bilder. Kontakta Tintin för information om tillgänglighet och priser.

Bli fadder till ett olivträd i Grekland